Sök:

"Tidiness begets tidiness. A crisply made bed makes it less likely that you’ll let other things pile up."
// Martha Stewart

Välkommen som kund till oss!
Har du några frågor om våra varor eller vill komma i kontakt med oss av annan anledning så mejla gärna på info@renlyx.se. Vi svarar blixtsnabbt.
Du kan också gilla oss på vår Facebooksida och ställa frågor där. Här får du också våra senaste nyheter och kan ta del av erbjudanden och tävlingar. Inspirerande bilder hittar du också på vårt konto på Instagram. Har du en iPad, iPhone eller Mac så rekommenderar vi dessutom att du läser vår läckra gratisguide How To Clean Organic and Glamourous (på svenska och engelska).
/Marina & Niklas, grundare av Ren Lyx
Organisationsnummer SE559008007201 (NIMA Sweden AB)

Kontaktuppgifter:
Marina Nilsson
C/o Cirrus, 6 vån
Jörgen Ankersgatan 12, 211 45 Malmö, Sweden.
0736-725268

Fraktavgift privatperson
Vi använder två olika frakttariffer. För paket som beräknas väga upp till 500 gram (till exempel 5 stycken Happy Soap-tvålar á 100 gram) betalar du 35 kronor. För paket som beräknas väga över 500 gram eller är skrymmande i storlek (de flesta av våra städprodukter) blir tariffen 69 kronor. Vi premierar kunder som beställer mer, och som skonar miljön genom att till exempel sambeställa med vänner. Därför blir fraktavgiften aldrig mer än just 69 kronor, oavsett hur tungt ditt paket blir. Paketen skickas via Posten, Schenker eller DHL, beroende på hur stora de blir. De är spårningsbara och levereras till ditt närmaste utlämningsställe. 

Fraktavgift för leverans till företag
Har du möjlighet att använda en företagsadress, där det finns någon som kan ta emot paketet under dagtid på vardagar, så kan du välja att få direktlevererat med DHL Paket. Priset är 109 kronor, inklusive moms, oavsett hur mycket du beställer.

Uthämtning
Har du vägarna förbi Malmö så har du också möjlighet att hämta ut dina varor (och då helt slippa fraktavgiften) på vårt lager i centrala Malmö, öppet vardagar under kontorstid. Om du är intresserad av detta alternativ så skriver du ett par rader om önskad tid för upphämtning i meddelanderutan på beställningssidan, så återkommer vi till dig.

Och när du ändå är i Malmö vill vi passa på att berätta att vi har flyttat in med en stor del av vårt sortiment i det gröna butikskollektivet Green Stories vid Davidshall! Här hittar du ekologiska produkter av olika slag, och även fair trade-producerade och återbrukade ting. -Väl värt ett besök, och öppet tisdag-fredag, 13-18 och lördagar, 12-15.

Betalning
Alla priser är inklusive moms, exklusive frakt.
I vår shop är det lättaste och billigaste betalningsalternativet att betala med kort.
Det kostar heller ingenting att betala med Paypal Express Checkout. (Du använder ditt Paypal-konto som vanligt, men kommer att uppleva att betalningsproceduren går snabbare.)
Du kan också betala via Klarna Faktura 14 dagar, och då tar vi ut en faktureringsavgift på 29 kronor. Observera att fakturan kommer att skickas via mejl till den adress du uppger vid beställning. Du får alltså ingen faktura i paketet.
Ett fjärde alternativ är att göra en förskottsinbetalning till vårt bankgiro, 329-7363, men då vill vi att du kontaktar oss först på info@renlyx.se med din beställning och dina adressuppgifter, så skickar vi en faktura med vändande post.
Sista alternativet, och det mest moderna, är att du swishar till telefonnummer 0736-725268. Men även då vill vi att du mejlar in din beställning först.

Leveranstid

Vårt mål är att du ska ha dina produkter så snart som bara möjligt. Våra leveranstider är mellan 2-5 arbetsdagar.

Ångerrätt
När du köper en vara på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Du får själv bekosta returportot och varan ska vara oanvänd. Kontakta oss på info@renlyx.se inom 14 dagar efter köp ifall du ångrar ditt köp, så ger vi dig mer information om hur du ska gå till väga.

Säkerhet
Vi är extra måna om att produkterna inte på något sätt ska vara skadliga för din hälsa. Vi följer Kemikalieinspektionens regelverk och våra produkter bär diskreta etiketter med svensk innehållsförteckning och användarråd.  

Pressfrågor
Kontakta oss gärna för högupplösta bilder, varuprover och mer information om våra produkter: info@renlyx.se

Textalk Webshop